Om VPL-system

 

                "Med kunden som midtpunkt vil VPL-system altid kunne finde den rigtige løsning indenfor optimering af virksomhedens vare flow. Dette fra indlevering af råvare frem til pakning af varen, til den afhentes og transporteres videre til detailleddet."

 

Hvem er VPL-system?

Mit navn er Henrik Fuglsang, og jeg ejer og driver VPL-system. 

Jeg har over 30 års erfaring i den europæiske gartneri- og landbrugsbranche og har de sidste 12 år været selvstændig handelsagent.

​Jeg driver VPL-system efter tre helt særlige værdier:

 

Kvalitet

Jeg samarbejder kun med de bedste leverandører, der kan levere de bedste produkter til kunderne. Når man driver en produktionsvirksomhed er det vigtigt at aktiverne er af højest mulig kvalitet for at sikre den bedste produktion.

 

Kommunikation

Kommunikation er nøglen til alt. Specielt når man køber produkter på tværs af 2-3 grænser. Jeg er i tæt dialog med mine kunder og mine leverandører for at sikre at alting går som det skal. Dette gør at kunden ikke skal bekymre sig om ting som fragt og opstilling, og derved blot kan koncentrere sig om at drive sin virksomhed.

 

Troværdighed

Jeg står inde for det aftalte. En aftale er en aftale, og et ord er et ord. Der bliver aldrig lovet mere end der kan overholdes, og der vil blive gjort alt for at sikre en god oplevelse. Dette gør sig selvfølgelig gældende for både kunder og leverandører/samarbejdspartnere.

 

Hvad sælger VPL-system?

Jeg sælger primært maskiner og anlæg til håndtering af kartofler, løg og andre rodfrugter, men jeg servicerer også andre brancher med løsninger inden for intern transport, som f.eks. palleteringsanlæg, pakkemaskiner og kombinationsvægte. Dette er både som salg af enkelte maskiner og som turn-key projekter, hvor kunden får et helt færdigt produktionsanlæg, klar til brug. 

Jeg opererer i Danmark, Norgen og Sverige.

Jeg har kontakt til mange forskellige leverandører, i flere forskellige lande, så mangler man noget helt andet, skaffer jeg også det.

Gennem et stort netværk, kommer jeg ofte i kontakt med kunder, som har brugte maskiner, som skal finde nye ejere.

Så hvis du mangler en konkret maskine, er du velkommen til at kontakte mig, da jeg næsten altid vil være i stand til at finde en i mit netværk. Her kan du se noget af det der er til salg lige nu.